• +31 (0) 46 4234698
  • kourtesis zwembad
  • kourtesis zwembad
  • kourtesis appartement
  • kourtesis taverna
  • kourtesis

kourtesis appartementen

Beschrijving: in het kleine vissersdorpje Petriti gelegen kleinschalig familiecomplex met in totaal slechts 15 kamers in een grote tuin met een groot zwembad.

Ligging: 50 m van het strandje met ligbedden en parasols en taverna's . 

Indeling: netjes, eenvoudig en  doelmatig ingerichte kamer met slaapgelegenheid voor 2 personen, airconditioning, WiFi en gemeubileerd balkon of terras. Badkamer met douche, toilet en vaste wastafel.

appartement in Petriti petriti

Faciliteiten: restaurant met uitgebreide menukaart. Goede Griekse keuken tegen alleszins redelijke prijzen. Bar, grote tuin met royaal zwembad, ligbedden en parasols, pool/snackbar, speeltoestellen.

De eigenaarsfamilie is zeer vriendelijk en behulpzaam. Kourtesis is een zeer zeker ook een accommodatie voor gasten die graag genieten van de typische Griekse ambiance.

kinder zwembad Pool

Door de rustige ligging, het goed afgescheiden kinderzwembad de grote tuin met speeltuintje is het zeker een fijne locatie voor een vakantie met kinderen. Wanneer de kinderen 's avonds in bed liggen kunt u op het grote taverna terras of aan de gezellige bar met de plaatselijke bewoners van een hapje of een drankje genieten!

Algemeen: schoonmaak dagelijks, wisselen handdoeken minimaal 3 x per week. Aankomst dagelijks mogelijk. Minimum verblijf afhankelijk van de periode. Babybedje op aanvraag.

Bijkomende kosten: reserveringskosten en  Euro 15,-- bijdrage Stichting GGTO Garantiefonds.

Tarieven 2020 verblijf voor 2 personen op basis van logies-ontbijt incl. huurauto 4-deurs - airco.

april & oktober mei juni & september  juli augustus
€ 599,-- € 645,-- € 715,-- € 895,-- € 895,--

reserveringsverzoek verzenden