• +31 (0) 46 4234698

corfu fiets- en mtb huur

  • Corfu
  • Corfu
  • Corfu

Corfu is een fijn fietseiland met mogelijkheden voor zowel de "recreatiefietser" als de getrainde fietser.

Fietshuur is  alleen mogelijk in combinatie met verblijf in een van onze accommodaties.

Het minum aantal dagen fietshuur is 3 dagen. Gelieve bij boeking van de accommodatie het gewenste fietstype, lengte en gewicht door te geven.

Fietsen en MTB's zijn er in verschillende modellen en prijsklassen. Ook zijn er  kinderzitjes, aanhangkarretjes, aanhangfietsen etc.  te huur. Afhankelijk van de verblijfplaats kunnen er afleverings- en/of ophaalkosten in rekening worden gebracht.

Mountain Bikes: de beste keuze voor tochten die grotendeels over onverharde wegen gaan. Dikke banden, schijfremmen en voorvering garanderen een stabiele rit.

Trekking: combineren het beste van mountainbikes en racefietsen. Ze zijn het meest geschikt voor onderhouden paden en Corfu‹ vaak ruw verharde wegen.

Road: comfortabele fietsen eventueel voorzien van bagagedrager en geschikt om relaxte fietstochten te maken over verharde wegen en fietspaden.

Fietsvakanties met kinderen: er zijn hybrides of ATB van Gazelle en Trek, tandems voor 1 volwassene en 1 kind en kinderfietsen met terugtraprem voor de leeftijd van 4 tot 7 jaar. Voor de  kinderen van 7 t/m 12 jaar zijn er speciale kinderfietsen met versnelling.Voor de allerkleinsten Maxicosydrager & Maxicosy voor op de bagagedrager. Kinderzitjes (afhankelijk om de leeftijd) voor en achter. Om teleurstellingen te voorkomen is vroeg boeken aan te bevelen!

Giant Talon Cross Arinna
Korfu Giant huren Korfoe Cross racefiets huren
Korfu Gfietshuur Korfoe fietshuur
Korfu Giant MTB huren Korfoe Giant huren