• +31 (0) 46 4234698
  • Corfu
  • Korfoe Hotel
  • Corfu

hotel cavalieri

p>Beschrijving: Hotel Cavalieri is een A-klasse hotel op top locatie gevestigd in een geheel gerestaureerde 17 eeuwse Venetiaanse koopmanswoning.

Ligging: aan de rand van de Esplanade in het centrum van Corfu stad. Er zijn veel winkels, terrassen en restaurants in de directe omgeving. De afstanden naar de stadsstranden bij het Fort, Paleis, Nautical Club en Mon Repos variëren van 50 tot 1500 m. Bushalte, taxi en koetsjes op 100 m afstand. Het dakterras (met bar) biedt spectaculair zicht op de stad, de baai en het oude fort, een deel van het eiland en het tegenovergelegen vasteland met Epirus gebergte.

Korfoe hotel Hotel Cavalieri

Faciliteiten: receptie, lounge,bar, eetzaal en sfeervol dakterras.

Vanaf het dakterras is er schitterend zicht op o.a. de Esplanada, de mooie Garitsabaan, zee, het oude fort en het tegenovergelegen Epirus.

Korfoe Hotel Korfoe

Indeling: stijlvol, verschillend ingerichte kamers, voorzien van een zitje, airco, telefoon, radio, minibar, televisie. Badkamer bad of douche, vaste wastafel, toilet en haardroger. Enkele kamers hebben een balkon met zicht op de Garitsabaai. Er zijn kamers met zezicht en stadszicht. Ook zijn er familiekamers beschikbaar.

Aankomst en vertrek dagelijks mogelijk.

aanvraag verzenden