• +31 (0) 46 4234698
  • Corfu
  • Korfoe Hotel
  • Korfoe Hotel
  • Corfu
  • Corfu

hotel konstantinopoulis

Beschrijving: Hotel Konstantinoupolis is genoemd naar de stad waar de eerste eigenaren van het hotel in 1862 vandaan kwamen. Het is een van de oudste hotels van de stad met veel regelmatig terugkerende gasten.

Ligging: uitstekende ligging in het centrum van Corfu stad aan een groot plein met daarachter de Oude Haven, een parkeerplaats en de zee. In de directe omgeving van het hotel liggen veel restaurantjes, taverna's en winkels. Alle attracties van Corfu stad zoals de forten, het paleis en Aziatisch Museum liggen op loopafstand. De afstanden naar de stadsstranden bij het Fort, Paleis, Nautical Club en Mon Repos variëren van 500 tot 1500m. Ook vaart er bijna ieder uur een bootje naar het tegenovergelegen eilandje Vidos en koetsjes voor een stadsrondrit zijn er op circa 100 m.

Korfoe hotel Hotel Konstantinopoulis

Faciliteiten: sfeervolle lounge met televisie, receptie, lift, mooi ingerichte ontbijtruimte en overdekt terras aan de voorzijde. Aan de overzijde van de straat ligt nog een groot overdekt terras dat bij het hotel hoort. O Mavros Gatos, het kafenion van Hotel Konstantinopoulis is een begrip in Corfu stad.

Korfoe Hotel Korfoe

Indeling: 31 kamers met badkamer met douche of zitbad, toilet en vaste wastafel. TV, telefoon en airconditioning. Kamers met balkon en/of zeezicht op aanvraag. 
Er zijn ook 3-persoons- en familiekamers beschikbaar.Aankomst en vertrek dagelijks mogelijk.

aanvraag verzenden