• +31 (0) 46 4234698
  • Korfoe
  • corfu bungalow
  • Korfoe
  • Korfoe

glyfa bungalows

Beschrijving: kleinschalig complex met in totaal 6 geschakelde bungalows. Het is een fijne locatie voor rustzoekers maar ook bijzonder geschikt voor vakanties met kinderen die hier alle ruimte hebben. Voor oudere kinderen is het nabijgelegen strandje een leuke ontmoetingsplek!

Ligging: aan de oostkust van het eiland, ongeveer 18 km ten noorden van Corfu stad. Deze leuke woningen liggen verscholen tussen de olijfbomen aan de voet van Corfu's hoogste berg de Pandokrator. Het strand aan de overkant van de weg ligt op 300 meter van de woningen en is via trappen bereikbaar.In de omgeving van het kleine complex liggen diverse typisch Griekse taverna's. Barbati met supermarktjes en taverna's ligt op 1 km van Glyfa Bungalows. 

vakantiehuis in Glyfa op Corfu Glyfa Corfu

De bungalows zijn eenvoudig maar doelmatig ingericht en hebben  airconditioning en een kluisje. Er is een zithoek met satelliet TV en twee zit-slaapbanken die dienst kunnen doen als slaapplaats voor de 3e en eventuele 4e persoon (kind), eethoek. De kitchenette met o.a. elektrische kookplaten, oventje, waterkoker en koffiezetapparaat is geschikt voor het bereiden van eenvoudige maaltijden. De slaapkamer met 2 eenpersoonsbedden wordt door een vouwdeur van het zitgedeelte gescheiden.  Kleine badkamer met douche, vaste wastafel en toilet.

Faciliteiten: grote tuin met zwembad en apart kindergedeelte voor gezamenlijk gebruik van de gasten met ligbedden en parasols.

Schoonmaak 2 x per week en wisselen bedlinnen 1x en handdoeken  2x per week. Aankomst dagelijks mogelijk.

De noordoostkust van Corfu met de talloze baaien en kleine strandjes is uitstekend geschikt om een motorbootje te huren en op deze manier de leukste plekjes van Corfu zoals Agni, Kouloura en Kerasia te ontdekken. 
Tip: lunchen bij een van de taverna's van Agni of in een baaitje picknicken, heerlijk snorkelen en zwemmen dan weer verder varen........

Glyfa Bungalows 3 personen verblijf op basis van logies inclusief huurauto  Fiat Panda of gelijkwaardig. 4e Persoon op aanvraag.

Bijkomende kosten: reserveringskosten en voor pakketreizen Euro 15,-- bijdrage Stichting GGTO Garantiefonds.

1-30/6 1t/m 14 juli 15/7-7/8 8-20/8 21 t/m 31/8 01-30/9
€ 675,- € 775,- € 995,-- € 1.095,- € 795,- € 675,-

Aanvraag verzenden