• +31 (0) 46 4234698
  • Porto Timoni
  • Klooster
  • Korfoe
  • Korfoe

de weg naar het oude corfu

Een wandelvakantie stelt u in de gelegenheid het andere, unieke Corfu -weg van het toerisme- te ontdekken en is dé manier om kennis te maken met authentiek Corfu, de bewoners en de lokale keuken. De uiteenlopende routes brengen u over het hele eiland om zo de mooiste delen van het eiland te zien en te genieten van prachtige uitzichten en een mooie natuur!

oijfboomgaard wandelen op Korfoe

Corfu staat bekend als het groene Griekse eiland met een wisselend landschap en het hele jaar een uitbundige vegetatie.
Ontelbare bloemen en planten waaronder oleanders, wilde kruiden, cyclamen en orchideeën worden afgewisseld door knoestige olijfbomen en statige cipressen.

wandelen op Korfoe wandelen op Korfoe

De bewoners zijn vriendelijk en gastvrij. Corfu heeft een aangenaam klimaat, een schitterende natuur met boeiende flora en fauna en de zee en het strand zijn nooit ver weg.
Hagedissen koesteren zich in de zon, cicaden vormen een achtergrondkoor en langzaam voortkruipende schildpadden maken duidelijk dat het dagelijkse leven buiten de drukke toeristenplaatsen nog steeds rustig z'n gangetje gaat.

wandelen op Korfoe wandelen op Korfoe

De wandelingen brengen u op oude ezelpaadjes "strati", kleine soms onverharde weggetjes, door olijfboomgaarden waar ezels, schapen en geiten u begroeten, over zand- en kiezel stranden en langs de afwisselende kustlijn met schitterende baaien.
U komt bij stille kloostertjes en in schilderachtige dorpjes waar het lijkt of de tijd stil heeft gestaan.
Geniet op het dorpsplein van een café frappé (Griekse ijskoffie) en de vriendelijke bewoners die willen weten waar u vandaan komt zullen u nog allerlei tips geven en u "Sto Kalo" (moge het u goed gaan) wensen.

Na terugkeer kunt u heerlijk relaxen bij uw cottage en het fijne zwembad!

Tarieven per persoon, gebaseerd op twee personen die samen een cottage delen op basis van logies inclusief huurauto Cat. A.

Mei, juni en vanaf 16 september € 359,--. Van 1 t/m 15 september € 379,-- Van 16 september t/m 31 oktober € 345,--. Tarieven juli en augustus op aanvraag.

Bijkomende kosten: reserveringskosten en voor pakketreizen Euro 15,-- bijdrage Stichting GGTO Garantiefonds.

aanvraag verzenden