• +31 (0) 46 4234698
  • Parga vakantie
  • Parga vakantie
  • Parga vakantie
  • Parga vakantie

valtos bungalow en studio's

Valtos Bungalow is een leuke vrijstaande vakantiewoning in een grote tuin ca. 550 m van het het mooie Valtos strand. Ideaal voor vakanties met kleine en/of grotere kinderen!

Indeling: ruime living met open keuken en ruimte voor een extra bed voor een eventuele 5e persoon. De compleet ingerichte keuken beschikt o.a. over een grote oven en 4 kookpitten. Er zijn twee slaapkamers met kastwanden. In een kamer staat een  tweepersoons bed en in de andere kamer twee eenpersoons bedden. 

parga vakantie corfu parga vakantie

De woning heeft airconditioning en televisie. Er is een deels overdekt,gemeubileerd terras.

Verblijf op basis van logies. Extra bed op aanvraag tegen bijbetaling.

Indeling: ruime living met open keuken en ruimte voor een extra bed voor een eventuele 5e persoon. De compleet ingerichte keuken beschikt o.a. over een oven en 4 kookpitten. Er zijn twee slaapkamers met kastwanden. In een kamer staat een  tweepersoons bed en in de andere kamer twee eenpersoons bedden. 

parga appartement Parga

Tegenover de bungalow liggen nog twee modern en goed ingerichte studio's voor 2 - 3 personen met airco, televisie en terras.

parga appartement Parga

De bungalow en studio's liggen in een grote tuin met BBQ en parkeermogelijkheid. De eigenaren zijn vriendelijk en staan bekend om hun typisch Griekse gastvrijheid.

Schoonmaak 6x per week, wisselen handdoeken en bedlinnen 2x per week. Aankomst dagelijks mogelijk.

Verblijf op basis van logies.

Bijkomende kosten: reserveringskosten en indien pakketreis Euro 15,-- GGTO Garantiefonds.

Tarieven en beschikbaarheid op aanvraag beschikbaar.