• +31 (0) 46 4234698
  • Parga vakantie
  • Parga vakantie
  • Parga vakantie

valtos studio's

Beschrijving: kleinschalig complex in een grote olijfboomgaard, bestaande uit slechts 6 studio's verdeeld over twee verdiepingen. Elke woning is geschikt voor 2 tot 4 personen. Vijf van de 6 studio's beschikken over (gedeeltelijk) zeezicht en de andere studio heeft tuinzicht. Het complex is rustig en landelijk gelegen op 400 meter van het mooie Valtos strand. Minimarktje op ca. 300 m.  Op loopafstand liggen enkele taverna's en bij de nabijgelegen zwembaden kunt terecht tegen gebruik van een consumptie. Vanaf het complex loopt een mooi wandelpad naar Parga en een ander pad naar het 2,5 km verder gelegen Anthousa. Valtos studio's zijn geschikt voor mensen die van rust en ruimte houden en ideaal voor vakanties met kinderen!

parga vakantie parga vakantie

De woning heeft airconditioning en televisie. Er is een deels overdekt,gemeubileerd terras.

Indeling: netjes en doelmatig ingerichte ruime living met airconditioning en TV, lits-jumeaux en eethoek. De sofa kan worden uitgeklapt en biedt dan plaats aan een derde en vierde persoon. Kitchenette met  o.a. twee kookplaten, kleine oven en koelkast. Badkamer met douche, toilet, vaste wastafel en haardroger.

parga vakantie parga vakantie

De woning heeft airconditioning en televisie. Alle studio's beschikken over een gemeubileerd terras of balkon. Er is een grote tuin met BBQ en parkeermogelijkheid. Dagelijkse schoonmaak. Verblijf op basis van logies.

Bijkomende kosten: reserveringskosten en indien pakketreis Euro 15,-- GGTO Garantiefonds.

aanvraag verzenden