• +31 (0) 46 4234698
  • Lefkas
  • Lefkas
  • Lefkas
  • Lefkas

lefkada appartementen

Beschrijving: Lefkada Apartments is een zeer gunstig gelegen complex tussen Lefkas stad en het lange Agios Ioannis strand. Verdeeld over 2 gebouwen zijn er 15 appartementen en 6  ruime studio's voor een prettig verblijf op het mooie Lefkas.

Indeling: de comfortabele woningen verschillen van indeling en inrichting. Er zijn studio's voor 2 tot 3 personen en  familieappartementen met een of twee aparte slaapkamers voor 4 tot 5 personen. 

Alle woningen beschikken over airco, televisie en safe. Keuken of kitchenette met elektrische kookplaten, koffiezetapparaat en strijkijzer. Badkamer met bad of douche, vaste wastafel en toilet. Gemeubileerd balkon of terras.

Lefkada studio lefkas

Faciliteiten: receptie/ontbijtruimte, parkeergelegenheid. Wasautomaat voor gezamenlijk gebruik van de gasten. WiFi in de openbare ruimten.

Lefkada Apartments beschikt over twee zwembaden (zonder chloor!) beide met afgescheiden kindergedeelte, ligbedden, parasols en zitjes, poolbar. Voor de kinderen is er een kleine speelplaats. Fietshuur mogelijk.

Verblijf op basis van logies. Ontbijt samengesteld uit typische specialiteiten van Lefkas, kan worden bijgeboekt. Aankomst en vertrek dagelijks mogelijk. Huisdieren kunnen op aanvraag mee op vakantie. 

Lefkada Apartments 2 tot 5 personen. Verblijf op basis van logies. Aankomst dagelijks mogelijk.

aanvraag verzenden.