• +31 (0) 46 4234698
  • zeilen Paxos
  • zeilen Ionische Zee
  • zeilen Ithaca
  • zeilen korfoe

bare boat - zeiljacht huur

Ontdek op eigen gelegenheid en in eigen tempo de leukste haventjes en mooiste baaien van de Ionische Zee!

Bare boat zeilen is voor meer ervaren zeilers. U huurt een zeiljacht dat aan uw wensen voldoet en bepaalt vervolgens geheel zelfstandig eigen koers en eigen route. Vrijheid, blijheid! 

Ontdek de mooiste baaien, leukste haventjes en beste taverna's in eigen tempo. 
De Ionische Zee biedt daarvoor mogelijkheden te over en het schip heeft alle benodigde faciliteiten en informatie aan boord over het vaargebied. 

Rondom Corfu, Paxos en het Griekse vasteland ligt al een mooi vaargebied. Verder zuidelijk bereikbaar vanuit  Lefkas,  liggen o.a. Ithaka en Kefalonia, elk met hun eigen charme. 

zeilen zeilvakantie

Om vanuit Corfu naar bijv. het Lefkas gebied te zeilen is het aanbevolen een Friendship 33 of groter te huren. Voor grotere jachten en bare boat zeilen is zeilervaring vereist van  minimaal 2 opvarenden. 

Bare boat huren is het hele jaar door mogelijk. In het hoogseizoen zijn de wisseldagen vrijdag of zaterdag afhankelijk van de eigenaar en lokatie.

Een zeilboot huren kan al vanaf Euro 875,-- per week. Kijk op de pagina Zeiljacht overzicht voor meer informatie over de verschillende zeilboten vanaf Corfu en Lefkas.

aanvraag verzenden