• +31 (0) 46 4234698

meezeilen in griekenland

  • meezeilen
  • meezeilen
  • meezeilen
  • meezeilen

meezeilen

Meezeilen kan iedereen. Men boekt individueel, bijv. als stel, single, vriendengroep  of 1-oudergezin met of zonder zeilervaring voor 1 of 2 weken. Met een ervaren schipper zeil je een mooie route langs verschillende eilanden, prachtige baaien en pittoreske haventjes. 
De huishoudelijke taken worden door alle meezeilers opgepakt maar verder kiest u zelf voor luieren, lezen, zwemmen of actief meezeilen. 

Er is een gezamenlijke "boordkas" waaruit de kosten voor ontbijt, lunch, hapjes en drankjes aan boord worden betaald net als eventuele havengelden en brandstof. Indien een of enkele meezeilers qua kosten afwijkend willen inkopen willen inkopen gaat dit buiten de boordkas om. De schipper wordt vrijgehouden van de boordkas.

De diners vinden meestal plaats in authentieke taverna's in de havenplaatsjes en vissersdorpjes waar wordt aangemeerd. Deze kosten zijn gewoon voor ieders eigen rekening. 

Meezeilen is een leuke en sportieve manier van vakantie houden en desgewenst zeilervaring op te doen.  Men boekt individueel, bijv. als stel, single of 1-oudergezin voor 1 of 2 zeilweken.

Meezeilen op de flottielje lead boat 

U vaart de route van de flottielje in overleg met de leiding en meezeilenden, het schip kan variëren. In het voor- en naseizoen is er plaats voor meezeilers bij de flottieljeschipper aan boord. 

meezeilen meezeilvakantie
aanvraag verzenden