• vliegtickets

vliegtickets griekenland

De aanvlieghaven voor Corfu en Paxos is Corfu. Vanaf Amsterdam zijn er o.a. vluchten met Tuifly, Sunweb en Corendon. Vanaf Niederrhein-Weeze en Brussel-Charleroi zijn er voordelige vluchten met Ryanair op verschillende dagen per week.

Klik op het logo of de naam van de maatschappije voor tarieven en on-line boekingen

Het is aanbevolen eerste een korte optie op de gewenste accommodatie aan te vragen zodat u er zeker van bent dat deze voor u beschikbaar blijft!

vliegen vanaf amsterdam, rotterdam-niederrhein, brussel- keulen, Dusseldorf

Aegean viegticketAegean Airlines Tui vliegticket TUI  
 

 

boottickets

Met de motor of eigen auto op vakantie gaan en een deel van de reis naar Griekenland met de boot afleggen wordt steeds populairder, niet in het minst door de gunstige tarieven voor gezinnen met kinderen en groepen. Zelfs het huisdier kan mee op vakantie! Vertrekken kan op verschillende dagen per week vanuit de Italiaanse plaatsen Ancona, Bari en Brindisi naar de Griekse havenstad Igoumenitsa vanwaar ieder uur een boot naar Corfu vaart.

venetie

Vooral de reizen vanuit Venetië zijn erg populair; het zicht op de stad en de lagune is bijzonder mooi! Tijdens de overtocht is er voldoende vertier. De schepen zijn voorzien van alle comfort; zwembad, internet, winkels, restaurants, bar, disco, animatie enz.

De hutten zijn ruim en voorzien van toilet, douche en vaste wastafel. Voordeliger reizen kan met dekpassage of vliegtuigstoelen. Voor elk budget zijn er mogelijkheden en ter plaatse rijdt u in uw eigen vertrouwde auto. Voor huisdieren zijn er speciale kennels aan boord.

De duur van de overtocht verschilt per route en schip.Venetië-Igoumenitsa 20 tot 22 uur. Ancona-Igoumenitsa 15 uur. Bari-Igoumenitsa ca. 9 uur. Brindisi-Igoumenitsa 7 tot 8 uur.

Zeker in het hoogseizoen is het aanbevolen vóór aanvang van de reis te reserveren en niet "op goed geluk" naar een van de havens te reizen. Bij gelijktijdig reserveren van de heen- en terugreis is er korting op de terugreis.

Wij adviseren een optie te nemen op de gewenste accommodatie tot de bootreis definitief geboekt is!

Via onderstaand formulier kunt u rechtstreeks on line uw passage boeken. De duur van de overtocht verschilt per route en schip.