• +31 (0) 46 4234698

welkom bij corfu vakanties

Een vakantie boeken via internet en toch uitgebreid en persoonlijk advies? Dat kan bij Corfu Vakanties! Daarnaast is het natuurlijk een veilig gevoel dat wij zijn aangesloten bij  het Garantiefonds Stichting GGTO  en VvKR, de branchevereniging voor kleinschalige en gespecialiseerde touroperators.

Onze jarenlange goede en persoonlijke contacten met (huis) eigenaren en een grondige kennis van de bestemmingen, maken het mogelijk een gevarieerd programma aan te bieden. Géén standaardreizen maar vakanties aangepast aan uw wensen en budget!

Een stads- strand- of relaxvakantie is mogelijk en sportief en actief bezig zijn kan door een zeil- of fietsvakantie te boeken of een wandelvakantie uiteenlopend van eenvoudig tot de uitdaging van de Corfu Trail. Verblijfplaatsen kunnen onderling worden gecombineerd ook hotel en appartement, maar er kan ook gewoon voor een bestemming worden gekozen. 

Bij de meeste accommodaties is aankomst en vertrek dagelijks mogelijk. U bent dus vaak niet gebonden aan een vast verblijf van bijv. 8 of 15 dagen.  Uitzondering hierop zijn een aantal villa's met privé zwembad.

Om ieder in de gelegenheid te stellen de meest gunstige luchthaven, vluchtdag en vluchtprijs te kiezen zijn de vluchten niet in de prijs inbegrepen. Vertrek vanaf regionale luchthavens zoals Eindhoven, Keulen, Weeze, Bremen, Düsseldorf en Brussel is voor veel gasten gemakkelijker en vaak goedkoper. Via de pagina vliegtickets kunt u prijzen vergelijken en rechtstreeks boeken. Uiteraard helpen wij u graag met het uitzoeken van de beste mogelijkheden.

Vakantie met eigen auto: wij zijn u graag behulpzaam met het uitstippelen van uw route en de ferrytickets kunnen via de website worden geboekt. De voordeligste tarieven kunt u vergelijken en  reserveren op de pagina boottickets.

Ons aanbod is niet gericht op massatoerisme; de hotels en woningen en appartementen zijn vooral kleinschalig met eigenaar of eigenaresse als eerste aanspreekpunt. 

Wij kunnen u vanuit eigen ervaring informeren over ons aanbod en daarnaast willen wij u niet alleen vóór uw vertrek zoveel mogelijk informatie geven, maar ook ter plaatse van dienst zijn. Daarom werken wij in Griekenland alleen samen met "experts on the spot". 

Of het nu een wandelvakantie standplaats, de Corfu Trail, een fietsvakantie, of zeilarrangement betreft, het zijn zonder uitzondering vakmensen, die hun vak met veel liefde en enthousiasme al jarenlang uitoefenen, een grondige kennis en ervaring hebben en weten waar ze mee bezig zijn, niet slechts 1 of 2 seizoenen maar al tientallen jaren. 

Deze -ook Nederlandstalige- medewerker(ster)s kunnen u behulpzaam zijn bij eventuele calamiteiten maar waarbij u ook gewoon voor informatie over excursies en dergelijke zaken terecht kunt. U hoeft dus nooit "thuis" te blijven om het bezoek van een host(ess) af te wachten. U kunt zelf contact opnemen indien u dat nodig acht en wanneer het u uitkomt.

Wij hopen dat u veel plezier beleeft aan het bekijken van onze website en uw vragen zien wij graag tegemoet!

Adio Sas, tot ziens!

Team Corfu Vakanties NL