• +31 (0) 46 4234698
  • Ag. Georgios
  • taverna Corfu
  • Agios Georgios
  • Afionas
  • Afionas zonsondergang

agios georgios - pagi

De schitterende hoefijzervormige baai van Agios Georgios-Pagi aan de noordwest kust van Corfu is de ideale bestemming voor een strandvakantie en biedt kilometers lang strandplezier en vertier! Het lange strand loopt grotendeels langzaam af in zee, er zijn ligbedden en parasols te huur. Voor de kinderen zijn emmertjes en schepjes absoluut onmisbaar! Op sommige plaatsen kunnen waterschoentjes handig zijn. In de beschut gelegen baai kan men o.a. duiken, 'n waterfiets of een bootje huren.

Agios Georgios

Agios Georgios-Pagi is een van de stranden met de Blue Flag. Aan het strand liggen verschillende cafeetjes en taverna's met o.a. dagelijkse verse gevangen en bereide visspecialiteiten. Op het strand worden regelmatig activiteiten georganiseerd maar u kunt ook gaan bowlen of biljarten. In het bowling centrum is ook een internetcafe.

In Agios Georgios is een pinautomaat en liggen verschillende supermarktjes en winkeltjes waar u voor de dagelijkse zaken terecht kunt. Bij goudsmit Ilios kunt u deelnemen aan workshops. In de avonden zijn er de vele gezellige barretjes en talloze terrassen aan het strand. 

Landinwaarts liggen o.a. het traditionele dorp Pagi (bekend van de 2CV achtervolging in James Bond film "For your eyes only") en Agros.

Agios Georgios

Agios Georgios en Afionas vormen het decor van Duitstalige detectives zoals Harko und das tote Mädchen am Strand. Wie op zoek is naar aparte souvenirs kan in Afionas terecht bij Oliven und Meer.

Het achterland leent zich uitstekend om mooie wandelingen te maken  bijvoorbeeld  naar  de schitterende tweelingbaai van Porto Timoni

Porto Timoni

In Agios Georgios en omgeving liggen veel restaurants en taverna's. Aan te bevelen zijn o.m. Restaurant "Eudaimonie" (voormalige restaurant Das Blaue Haus )  en Panorama in Afionas waar men kan genieten van een schitterende zonsondergang, in Ag. Georgios is o.a. Fishermans Cabin heel bijzonder.

Pagi

Fans van James Bond films mogen een bezoekje aan Spiros Bond cafe in Pagi niet overslaan!