• +31 (0) 46 4234698
  • Spiti Toula voor 6 personen in Acharavi
  • Acharavi
  • Spiti Spiros voor 5 personen in Acharavi
  • Acharavi strand

spiti toula 5 - 6* personen

Beschrijving: vrijstaande woning voor 5 - 6* personen in de gezellige familiebadplaats Acharavi. Spiti Toula ligt op een kleinschalige complex in een grote tuin met zwembad.

Ligging: 100m van het lange strand van Acharavi. Het centrum met talloze tavernen, winkels, supermarktjes en faciliteiten op 150-200m.

Toula Acharavi

Indeling: op de begane grond ligt de wooneetkeuken met eethoek, TV, 4 pits kookplaat, oven, koelkast met vriesgedeelte. Er is een slaapkamer met een tweepersoons bed. Ernaast ligt een eenpersoons slaapkamer met ruimte voor een kinderbed. Hier is ook een open houten trap naar de eerste verdieping. Beide kamers geven toegang tot het overdekte terras. Badkamer met bad, handdouche, vaste wastafel en toilet.

Op de verdieping ligt nog een slaapkamer met een tweepersoons bed en er is een zit-slaapkamer waar eventueel ook 2 personen kunnen slapen.

Corfu Korfoe

In de woning is gratis WiFi. Indien gewenst gebruik van airco € 8,-- per dag , kluisje Euro 10,-- per week ter plaatse te betalen.

Faciliteiten voor gezamenlijk gebruik: zwembad met afgescheiden kinderbad, ligbedden, parasols en buitendouche, zitjes, barbeque, pool/snackbar, WiFi, biljart, boccia, darts.

Parkeergelegenheid.  Aan het strand diverse watersportmogelijkheden. 

Acharavi

Schoonmaak 3 x per week en wisselen bedlinnen en handdoeken  2x per week.

Aankomst dagelijks mogelijk. 

Prijs per week voor 5 personen.* Extra bed 6e persoon op aanvraag. Verblijf op basis van logies inclusief huurauto cat. A.

15 mei t/m 2 juni
26 september t/m 5 oktober
3 t/m 30 juni
1 t/m 25 september € 725,--
1 juli t/m 31 augustus
725,-- € 955,-- €1.455,--

*Extra bed Euro 15,-- per nacht. 

Bijkomende kosten: reserveringskosten €20,--  voor pakketreizen Euro 15,-- bijdrage GGTO Garantiefonds.

aanvraag verzenden